Vragen?
Bel 035 – 2400 252

De genomineerden voor de beste makelaars van Nederland 2023 bekendgemaakt

Geschreven op:
11/10/2023
Lees verder

Welke makelaars zijn de beste van Nederland? De Nationale Makelaar Awards heeft vandaag de genomineerden voor 2023 bekendgemaakt. Dit jaar waren er een recordaantal inzendingen voor de zes categorieën. Makelaars uit heel Nederland hebben zich ingeschreven. Van Zeeland tot Groningen. De onafhankelijke jury heeft voor elke categorie de drie genomineerden geselecteerd. De winnaars worden bekendgemaakt op 23 november tijdens het Nationale Makelaar Awards Event.

“Recordaantal inzendingen”

“Makelaars zijn de afgelopen tijd minder goed in het nieuws door het bericht dat makelaars aan koppelverkoop doen” zegt initiatiefnemer Matthijs Stroboer. “En dat is jammer, want 95% van de makelaars werken hard om de beste resultaten te behalen voor hun klanten. Met de Nationale Makelaar Awards willen wij de makelaardij in de schijnwerpers zetten en de kijk op de makelaardij veranderen. Maar wij willen ook innovatie in de makelaardij stimuleren en hier is de Nationale Makelaar Awards een mooi platform voor. En dat werkt. Dit jaar hebben we een recordaantal inzendingen. Wat dit jaar extra opvalt, is dat makelaars steeds meer aan de slag gaan met een onderscheidende en duidelijke positionering. Dat is gaaf om te zien.”   

De genomineerden per categorie

Dit zijn de genomineerden in elke categorie

Categorie: Beste Marketing

- Qualis Makelaars

- Eefje Voogd Makelaardij

- Van Herk Makelaars

Categorie: Beste Innovatie

- DatHuis

- Makelaardij van der Houwen

- Kijck. Makelaars

Categorie: Beste Grown-up

- DatHuis

- Van Herk Makelaars

- Kolpa van der Hoek

Categorie: Beste Start-up

- Rohlof Real Estate

- OpenDeur

- Van Herk Nieuwbouwmakelaars

Categorie: Beste Social

- Van de Steege Makelaarsgroep

- De Makelaars van Altena

- Buurman Makelaardij

Categorie: Beste Website

- Kijck. Makelaars

- FRYSK Makelaars

- Van Herk Makelaars

Bekendmaking winnaars op 23 november

Op het Nationale Makelaar Awards event worden de winnaars bekend gemaakt. Het event is op 23 november bij Leeuwenbergh in Utrecht. Makelaars, young professionals, binnendienstmedewerkers en de belangrijkste leveranciers komen op samen op dit event. Dit jaar is er ook een NMA InnovatieLab waar de nieuwste oplossingen voor de makelaardij worden gepresenteerd.

Over de Nationale Makelaar Awards

REBS is de initiatiefnemer van de Nationale Makelaar Awards. Het doel is het stimuleren van innovatie en waardevolle klantrelaties in de makelaardij. Het ultieme streven is om de kijk van consumenten op de makelaardij te veranderen. Elke award heeft een eigen onafhankelijke jury die de genomineerden en de winnaars bepaald. De jury bestaat uit experts van binnen en buiten de makelaardij.