Vragen?
Bel 035 – 2400 252

6 awards

De Nationale Makelaar Awards zijn dé onafhankelijke prijzen voor de beste bedrijven in de makelaardij. Ons doel? Het stimuleren van innovatie en waardevolle klantrelaties in de makelaardij. De Nationale Makelaar Awards heeft awards in 6 categorieën en je kunt gratis deelnemen.
Voor wie?

Alle bedrijven die actief zijn in de makelaardij kunnen meedoen. Van makelaars en woningplatforms tot bedrijven die innovatieve oplossingen aanbieden in de makelaardij.

Waarom meedoen met jouw bedrijf?

1
Maak impact bij klanten

Laat aan (potentiële) klanten zien dat je een koploper bent en dat je gaat voor de beste klantrelatie. Gebruik de Nationale Makelaar Awards als USP waarom klanten voor jou moeten kiezen.  

2
Motiveer je team

Neem je team - na een jaar hard werken - mee naar de Nationale Makelaar Awards om te genieten van het succes en positioneer je bedrijf meteen als een aantrekkelijke werkgever.

3
Ontwikkel je teamskills

Kom met je team naar de uitreiking en verbeter direct hun skills. In 1 dag ontmoeten en leren zij van dé (inter)nationale leading minds. Met de juiste nieuwe ideeën, nieuwe inzichten en nieuwe kennis kan jouw team aan de slag met de next big thing.  

4
Inspireer anderen

Doe mee en inspireer andere makelaars om te innoveren. Alléén zo komen wij tot ons ultieme doel: een nieuwe kijk van consumenten op de makelaardij.

5
Meet je met de beste

De Nationale Makelaar Awards is dé uitgelezen kans om je te meten met de beste makelaars van Nederland.

6
Win-Win

Nog niet overtuigd? Naast een mooie award is de Nationale Makelaars Award toolkit nog een reden om mee te doen. Bekijk hier de toolkit voor de winnaars en genomineerden.

de

Technology Zone

Wat is de Technology Zone?

In de Technology Zone vind je exposerende techbedrijven met de slimste oplossingen voor jou als specialist. Van marketing en CRM tot tools voor leads en data.

Hier verkrijg je advies, inzichten en tips & tricks waarmee jij direct aan de slag kunt om efficiënter, innovatiever en klantgerichter te werken.

Dit zijn de eerste bevestigde bedrijven:

Categorieën

De Nationale Makelaar Awards heeft awards in 6 categorieën. Doe gratis mee met één of meerdere categorieën.

Nationale Makelaar Awards
Word jij de beste makelaar van Nederland?
21 nov
2024