Vragen?
Bel 035 – 2400 252

Over ons

De Nationale Makelaar Awards zijn dé onafhankelijke prijzen voor de beste bedrijven in de makelaardij. Het doel? Het stimuleren van innovatie en waardevolle klantrelaties in de makelaardij. De Nationale Makelaar Awards is een event van REBS.
Doe mee voor free publicity

Waarom meedoen met jouw bedrijf?

1
Maak impact bij klanten

Krijg altijd free publicity (ook bij geen nominatie). Je laat aan (potentiële) klanten zien dat je een koploper bent en dat je gaat voor de beste klantrelatie. Gebruik de Nationale Makelaar Awards als USP waarom klanten voor jou moeten kiezen.  

2
Motiveer je team

Neem je team - na hard werken - mee naar de Nationale Makelaar Awards om te genieten van het succes en positioneer je bedrijf meteen als een aantrekkelijke werkgever.

3
Meet je met de beste makelaars

Kom met je team naar het event voor inspiratie en verbeter direct hun skills. Met de juiste nieuwe ideeën, nieuwe inzichten en nieuwe kennis gaat jouw team weer bruisend aan de slag. De Nationale Makelaar Awards is dé uitgelezen kans om je te meten met de beste makelaars van Nederland. 

4
Inspireer andere makelaars

Doe mee en inspireer andere makelaars om te innoveren. Alléén zo komen wij tot ons ultieme doel: een nieuwe kijk van consumenten op de makelaardij.

5
Inspireer je team

Kom met je team naar het event voor inspiratie en verbeter direct hun skills. Met de juiste nieuwe ideeën, nieuwe inzichten en nieuwe kennis gaat jouw team de volgende dag weer bruisend aan de slag.

6
Win-Win

Nog niet overtuigd? Naast een mooie award is de Nationale Makelaars Award toolkit nog een reden om mee te doen. Bekijk hier de toolkit voor de winnaars en genomineerden.

Het team achter de Nationale Makelaar Awards

Dit zijn onze partners

Nationale Makelaar Awards
Word jij de beste van Nederland?
26 nov
2024