Vragen?
Bel 035 – 2400 252

Over ons

De Nationale Makelaar Awards zijn dé onafhankelijke prijzen voor de beste bedrijven in de makelaardij. Doel van de Nationale Makelaar Awards is het stimuleren van innovatie en waardevolle klantrelaties in de makelaardij. De Nationale Makelaar Awards is een initiatief van REBS.
De Nationale Makelaar Awards worden uitgereikt op 22 september.

Meer informatie over de uitreiking is bekend op 21 juli.

Waarom meedoen met jouw bedrijf?

1
Maak impact bij klanten

Laat aan (potentiële) klanten zien dat je een koploper bent en dat je gaat voor de beste klantrelatie. Gebruik de Nationale Makelaar Awards als USP waarom klanten voor jou moeten kiezen.  

2
Motiveer je team

Neem je team - na een jaar hard werken - mee naar de Nationale Makelaar Awards om te genieten van het succes en positioneer je bedrijf meteen als een aantrekkelijke werkgever.

3
Ontwikkel je teamskills

Kom met je team naar de uitreiking en verbeter direct hun skills. In 1 dag ontmoeten en leren zij van dé (inter)nationale leading minds. Met de juiste nieuwe ideeën, nieuwe inzichten en nieuwe kennis kan jouw team aan de slag met de next big thing.  

4
Inspireer anderen

Doe mee en inspireer andere makelaars om te innoveren. Alléén zo komen wij tot ons ultieme doel: een nieuwe kijk van consumenten op de makelaardij.

5
Meet je met de beste

De Nationale Makelaar Awards is dé uitgelezen kans om je te meten met de beste makelaars van Nederland.

6
Win-Win

Nog niet overtuigd? Naast een mooie award is de Nationale Makelaars Award toolkit nog een reden om mee te doen. Bekijk hier de toolkit voor de winnaars en genomineerden.

Het team achter de Nationale Makelaar Awards

Dit zijn onze partners

Nationale Makelaar Awards
Word jij de beste makelaar van Nederland?
28 sep
2023