Vragen?
Bel 035 – 2400 252

Dit is de jury van Nationale Makelaar Awards 2021

Geschreven op:
4/1/2021
Lees verder

De jury bestaat uit toonaangevende professionals van binnen én buiten de makelaardij. Mensen die uitblinken in hun vakgebied, die lef en visie hebben, bij wie ondernemerschap in het bloed zit, die vernieuwing en verandering omarmen, onafhankelijk zijn en die bovenal passie hebben. We hebben gekozen voor juryleden van buiten de makelaardij. Waarom? Omdat innovaties zelden vanuit de eigen sector komen. Een frisse blik vanuit een andere hoek vergroot de innovatiekracht.

De juryleden zijn:

Marco Aarnink (CEO Print.com). Marco verkocht op 28-jarige leeftijd zijn bedrijf Drukwerkdeal.nl. Zijn motto: ambassadeurs bepalen je succes. Alles draait om het creëren van ambassadeurs. Mensen moeten over je bedrijf, je product en over jou willen praten; klanten en leveranciers. Maar ook vrienden of familie. Het valt of staat bij het behalen en behouden van de gunfactor. Intern en extern.

Fonger Ypma (CEO Brainbay). Fonger is een ervaren leider gericht op het bouwen van nieuwe business modellen in een digitale wereld vol met data.

Onno Dwars (Directeur Ballast Nedam Development). Onno is directeur bij Ballast Nedam Development en Greenleader. Onno heeft een passie voor vernieuwing en duurzaamheid in de bouw & vastgoedkolom. In 2019 was hij de winnaar van de ABN AMRO Duurzame 50.

Quintin Schevernels (CEO, Funda). Zijn levensdoel: verandering en groei stimuleren in een digitale wereld. Quintin was lid van de directie van Telegraaf Media Groep, COO/CCO bij VNU Media en CEO van Layar.

Gerard de Gier (CEO Effytool). Gerard is ondernemer en oprichter van de EffyTool. Hiervoor is hij jarenlang directeur geweest van de Hoekstra & van Eck Groep. Gerards hart ligt bij innovatie, strategie en groei.

Elsie Schoorel (Hoofdredacteur Vastgoed Actueel). Elsie is hoofdredacteur van Vastgoed Actueel: het platform voor woningmakelaars. Elsie is altijd op zoek naar de laatste trends en ontwikkelingen in de makelaardij.