Vragen?
Bel 035 – 2400 252

De winnaars van de Nationale Makelaar Awards 2022

Geschreven op:
23/9/2022
Lees verder

Gister zijn de Nationale Makelaar Awards uitgereikt bij het Afas Theater. Naast de uitreiking van de 6 awards stonden er drie sprekers op het podium om het publiek te inspireren tot innovatie en waardevolle klantrelaties: Wim van der Mark, Bart Moesbergen en Chantal Riedeman.

Host Árpád Halászi had samen met de juryvoorzitters de eer om de awards uit te reiken aan de grote winnaars: Vivantus, Van Herk Makelaardij, Buurman Makelaardij, KIJCK Makelaars en Jelle Ooteman Makelaars.

Beste Innovatie en Beste Grown-up

Rob Arts van Vivantus kon twee keer het podium beklimmen als genomineerde en verliet het toneel beide keren met volle handen. “Vaak win een start-up de prijs voor de beste innovatie, dus dat wij hier vandaag de award voor Beste Innovatie als de award voor de Beste Grown-up winnen, maakt me enorm trots”, aldus Arts.

Beste Marketing

De beste Marketing Award won Van Herk Makelaardij. “Het is een hele mooie opsteker voor ons team dat een effectieve en zeer succesvolle marketingcampagne ook door collega’s in de markt wordt gewaardeerd”, zo reageerde Dick Stofberg van Van Herk Makelaardij.

Beste Website

De award voor Beste Website ging naar KIJCK Makelaars. “Wij willen mensen het gevoel geven dat ze echt gehoord worden. Door nog voor het accepteren van de cookies te vragen of de bezoeker met je of u aangesproken wil worden, gaan we heel gericht de dialoog met onze klanten aan”, zo lichtte Jennifer Falkenstein toe.

Beste Start-up

De award voor de Beste Start-up ging naar Jelle Ooteman Makelaars. “Toen ik mijn eigen makelaarskantoor begon, wilde ik het anders dan anderen doen. Dat ik nu deze award win, zie ik als een tastbare erkenning dat mijn aanpak aanslaat”, aldus Ooteman tijdens de afsluitende borrel.

Beste Social

Buurman Makelaardij nam de award voor de Beste Social mee naar huis. Volgens Rosalinde Buurman te danken aan brede zichtbaarheid op alle populaire platvormen. “Naast Pinterest en Instagram zijn we actief op Tiktok, het snelst groeiende social platform van dit moment. Die veelvuldige aanwezigheid zorgt voor meer zichtbaarheid en herkenbaarheid en daardoor werken we structureel aan een grotere naamsbekendheid.”

Onze partners

De Nationale Makelaar Awards is een initiatief REBS. De uitreiking werd mede mogelijk gemaakt door onze partners: OGonline, Yisual, Blinqlab, Viewie Media, eztat en Vastgoed Actueel.

Nationale Makelaar Awards 2023

Ook deelnemen aan de Nationale Makelaar Awards? Dit is de planning voor de Nationale Makelaar Awards 2023.

-         De inschrijving start op: 15 mei

-         De inschrijving sluit op: 15 augustus

-         Bekendmaking van de 3 genomineerden per categorie: 1 september

-         De uitreiking van de Nationale Makelaar Awards is op: 28 september