Vragen?
Bel 035 – 2400 252

De inschrijving is gestart

Geschreven op:
14/6/2020
Lees verder
Wie zijn de beste makelaars van Nederland? De Nationale Makelaar Awards is een nieuw initiatief van REBS. De Nationale Makelaar Awards worden uitgereikt op vrijdag 12 maart 2021 op Makelmania. De inschrijving is gestart.

Ons doel

Matthijs Stroboer (initiatiefnemer): “Tot 2017 werd De woningmakelaar van het jaar verkiezing georganiseerd door Vastgoed Actueel. Nu komt de verkiezing terug in een nieuw en modern jasje. We zien in deze tijden hele mooie innovaties en initiatieven in de makelaardij. Met de Nationale Makelaar Awards willen wij innovatie versnellen, waardevolle klantrelaties stimuleren en koplopers een podium geven. Met als ultiem doel: dat andere bedrijven geïnspireerd raken en gaan innoveren. Het overkoepelende doel is om de kijk van consumenten op de makelaardij te veranderen. Steeds meer mensen denken tegenwoordig dat ze hun huis zelf kunnen verkopen. Deze awards zijn een tegengeluid, een erkenning van het vak van de woningmakelaar. En het is voor consumenten een mooi platform om te zien wie jaarlijks de beste makelaars in Nederland zijn.”

Awards

De Nationale Makelaar Awards heeft awards in 5 categorieën die bijdragen aan meer innovatie en waardevolle klantrelaties. Bedrijven kunnen aan één of meerdere categorieën deelnemen. Elke categorie krijgt slechts één winnaar.

  • Beste Service
  • Beste Innovatie
  • Beste Marketing
  • Beste Grown-up
  • Beste Start-up

Jury

In de jury zitten toonaangevende mensen van buiten en binnen de makelaardij. Matthijs Stroboer: “We werken alleen met juryleden die een visie hebben, onafhankelijk zijn en passen bij onze missie. Waarom kiezen wij voor juryleden buiten de makelaardij? Innovaties komen namelijk zelden uit de eigen sector. Spieken bij en leren van andere sectoren vergroot de innovatiekracht. Hier geloven wij in.”

De eerste juryleden zijn: topondernemer Marco Aarnink (CEO Print.com), Fonger Ypma (CEO Brainbay), Onno Dwars (Directeur Ballast Nedam Development), Quintin Schevernels (CEO, Funda), Gerard de Gier (CEO Effytool) en Elsie Schoorel (Hoofdredacteur Vastgoed Actueel).

Voor wie?

De Nationale Makelaar Awards is voor iedere makelaar in Nederland. Groot en klein. Met of zonder lidmaatschap van een branchevereniging.

Meer weten?

Kijk voor alle awards en de criteria op www.nationalemakelaarawards.nl/awards. Inschrijven is volledig kosteloos en kan t/m 1 juni 2021.