Vragen?
Bel 035 – 2400 252

6 redenen om mee te doen

Geschreven op:
6/8/2021
Lees verder

Wil jij je meten met de beste makelaars van Nederland? Aan klanten laten zien dat je een koploper bent? Of dat je gaat voor de beste klantrelatie? Doe dan voor 10 september gratis mee met de Nationale Makelaar Awards. In de jury zitten toonaangevende mensen - van binnen en buiten de makelaardij - die de winnaars bepalen in elke categorie. Dit zijn 6 redenen om mee te doen met jouw bedrijf.

De 6 redenen

1.      Maak impact bij klanten

Laat aan klanten zien dat je een koploper bent en dat je gaat voor de beste klantrelatie. Gebruik de Nationale Makelaar Awards als USP waaromklanten voor jou moeten kiezen.  

2.      Motiveer je team

Neem je team - na een jaar hard werken - mee naar de Nationale Makelaar Awards om te genieten van het succes en positioneer je bedrijf meteen als een aantrekkelijke werkgever.

3.      Ontwikkel je teamskills

Kom met je team naar de uitreiking op Makelmania en verbeterdirect hun skills. In 1 dag ontmoeten en leren zij van dé (inter)nationale leading minds in 8+ leertracks. Met de juiste nieuwe ideeën, nieuwe inzichten en nieuwe kennis kan jouw team aan de slag met de next big thing.  

4.      Inspireer anderen

Doe mee en inspireer andere makelaars om te innoveren. Alléén zo komen wij tot ons ultieme doel: een nieuwe kijk van klanten op de makelaardij.

5.      Meet je met de beste

De Nationale Makelaar Awards is dé uitgelezen kans om je te meten met de beste makelaars van Nederland.

6.      Win-Win

Nog niet overtuigd? Naast een mooie award is de Nationale Makelaars Award toolkit nog een reden om mee te doen. De toolkit bestaat uiteen publiciteitscampagne voor klanten en relaties, een interview in magazine Vastgoed Actueel én een REBS-opleidingscheque van € 1.500 voor het trainen van jouw team.

Tot wanneer kun je inschrijven?  

Dit kan t/m 10 september 2021 via www.nationalemakelaarawards.nl. Binnen 50 minuten ben je ingeschreven. De feestelijke uitreiking is op 11 november bij Makelmania.