Vragen?
Bel 035 – 2400 252

3 tips voor een award winnende case

Geschreven op:
4/1/2021
Lees verder

Een award winnen met je werk? Besteed dan echt aandacht aan je inzending. Hoe schrijf je een awardwinnende case? Wij geven je drie tips:

Tip 1: neem de tijd

Neem het inzenden serieus. Een goede case schrijven kost tijd dus begin er niet te laat aan. Leg het dan even weg en pak het later weer op, je zult zien dat je dan weer tot nieuwe inzichten komt. Niet iedereen is voor het schrijven in de wieg gelegd, dus ken je iemand die het goed kan betrek die er dan bij.  

Tip 2: verkoop je verhaal

De jury krijgt erg veel inzendingen onder haar neus. Ze zullen alle inzendingen even goed bekijken, maar willen natuurlijk ook gewoon vermaakt worden bij het lezen van alle formulieren. Dus zorg ervoor dat je verhaal verkoopt en verleid de jury.

Tip 3: Maak je verhaal rond

Schrijf een logisch lopend verhaal van strategie, middelen en resultaat. Alle onderdelen zijn even belangrijk en zorg ervoor dat je resultaten aansluiten bij je strategie. Wees concreet en onderbouw met cijfers. Laat zien dat je innovatief bent. En heb je veel resultaat met weinig budget, benoem dit dan ook altijd.  

En tot slot: een kleine case is ook een case. Je hoeft geen groot kantoor te zijn om mee te doen en kans te maken. Is je strategie op orde en zijn je resultaten goed dan maak je met een kleine case net zo goed kans om te winnen.

Aan de slag met jouw inzending

Tot en met 10 september 2021 kun je jouw case indienen voor een Nationale Makelaar Award.